Knjiga “Vitaminologija” je najsveobuhvatnija knjiga iz oblasti vitamina i minerala. Ovom knjigom je obuhvaćeno 25 vitamina i 33 minerala. Detaljno je na 152. strane opisano u kojoj hrani se nalaze koji vitamini i minerali, njihova uloga u organizmu, praktična primena kroz terapijske primere i preporučene dnevne doze. U knjizi se nalaze i veoma korisne konkretne vitaminsko-mineralne terapije za određena oboljenja razvrstana po sistemima, što knjigu čini veoma praktičnom. Knjiga je namenjena svima koji vode računa o svom zdravlju.

 

Sve o vitaminima i mineralima – Vitaminologija

Autor knjige je Dr Vladislav Daničić rođen 1962. godine. Završio je Medicinski fakultet u Beogradu. Magistrirao na pigmentnim lezijama kože, takođe na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Vitaminsko-mineralnim oblikom metaboličke patologije bavi se preko 25 godina. Sav svoj dugogodišnji naučno-istraživački rad i iskustva stečena u radu sa pacijentima pretočio je u knjigu Vitaminologija. Saradnik je nekoliko časopisa iz oblasti zdravlja i medicine.

 

Poručite knjigu “Vitaminologija” putem sajta i knjiga će vam biti poslata na kućnu adresu!

Novo izdanje knjige “Vitaminologija” je u prodaji. Knjigu po ceni od 1940,00 dinara uz besplatnu dostavu za celu Srbiju možete poručiti popunjavanjem forme za porudžbinu koja se nalazi ispod ovog teksta.

Knjiga će vam biti poslata na naznačenu adresu, pouzećem, i to putem kurirske službe, a plaćanje vršite nakon preuzimanja knjige.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi knjige možete nas kontaktirati putem e-mail-a: sdusanovac@gmail.com

Cena knjige – 1940 din uz besplatnu dostavu

Poručivanje knjige:

  Ime i prezime: (obavezno)

  Ulica i broj: (obavezno)

  Mesto i poštanski broj: (obavezno)

  Telefon: (obavezno)

  E-mail adresa:

  Napomena: (Ukoliko imate neku napomenu vezanu za dostavu napišite ovde)